Miss Ladys kennel

Valpar/Omplacering

Ekoxens Owa Otti är parad med Roman, See You at midnight Von Romanshof den 16/9-2023


Index ED 100% HD 99%

Inavelsgrad 0,2%


Eventuella valpar beräknas födas i mitten av November, återkommer med mer info när jag vet att Owa är dräktig om det blir valpar, nu håller vi tummarna. 


Nedan följer bilder från vår senaste kull.


19/2-2023 Bernmarkens Vanessa Hd A, Ad u.a och Milo (Ekoxens Mahaz Melzar) Hd A, Ad u.a. har fått 9 valpar (6 tikar, 3 hanar).

Vi säger välkomna till Miss Ladys C-C kull.


Ni kommer att kunna följa kullen med foton som uppdateras 1 gång i veckan här på hemsidan eller på Facebook i vår grupp, där uppdaterar vi lite oftare. Att köpa hund från Miss Ladys kennel

Valpar från Miss Ladys kennel levereras 8 veckor gamla med stamtavla, id-märkta med microchip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Allt enligt Svenska kennelklubbens regler. Valpen levereras med skötselråd och valpfoder. Som köpare hos oss är ni alltid välkomna att ringa för rådgivning när ni vill under hela hundens liv.


Innan ni kontaktar oss......Tänk på att skaffa valp ska vara ett beslut som är väl genomtänkt och förankrat med hela familjen och passa er livssituation. En valp är inget impulsköp.

Miss Ladys kennel finns även på Facebook, välkommen att gå med i gruppen

För många år sedan började vi att namnge våra valpar efter alfabetet och började på bokstaven A, vi följde alfabetet rakt igenom och fortsatte där efter med A-A , nu några kullar senare har vi kommit till C-C

födda 19/2-2023