Miss Ladys kennel

Vad händer/whats up

Miss Ladys kennel 

Vad händer/whats up


19/2-2023 Vanessa och Milo har fått valpar, för mer info se valpsidan.

 

17/2-2023 Miss Ladys Amazing Amy har idag flyttat till sin nya familj och vi önskar stort lycka till med denna underbara hund.


19/12-2022 Milo Ekoxens Mahaz Melzar är parad med Bernmarkens Vanessa, för mer info se valpsidan.


19/9-2022 Ekoxens Owa Otti är parad med Roman. För mer information se valpsidan. 

23/5-2022 Vanessa och Roman har blivit stolta föräldrar till 8 valpar följ dom gärna på valpsidan eller på Facebook Miss Ladys kennel 

22/3-2022 Lyckad parning mellan Roman och Vanessa.

15/4-2021 Vi har flyttat, inte så långt, men till större gård. Vi finns nu utanför Moheda, Alvesta kommun.

20/12-2020 Miss Ladys Xena har flyttat från oss idag och vi önskar henne och hennes nya famil all lycka.

26/2-2019 Miss Ladys Xena har valpat. För mer info se valpsidan. Där kan ni nu följa valparna under 8 veckor framöver. 

26/12-2018 Miss Ladys Xena och Ekoxens Mahaz Melzar (Milo) har parats! För mer info se valpsidan. 

10/10-2018 Vi har haft en hektisk men jätterolig sommar, många valpar och många glada valpköpare. Nu vilar vi ut och njuter av långa rundor i skogen. Planer framöver, Ölly ska på sin första utställning 20/10 i Hässleholm. Vi kommer inte att ha fler valpkullar i år, men vi planerar att para två tikar till våren.  

29/4-2018 Sanna har valpat 10 tikar och 2 hanar. För mer info se  valpsidan.

1/4-2018 Så stolt över Milo idag. Vi har varit på Malmö internationella hundutställning. Han var så duktig, bra gick det också. Först fick han Excellent, sedan placerade han sig 2:a med CK och så gick vi vidare till bästa hane/tik. Men där avslutade vi dagen, supernöjd! 

17/3-2018 Vi kan nu endast nås via mobiltelefon och så mail förstås. Telia har beslutat att ta bort det fasta telefonnätet här på landsbyggden då underhålls och reparationskostnaderna är för stora. Mobil nr är som innan. 070-4410346

24/2-2018 Milo och Sanna är parade, nu hoppas vi på valpar till Valborg. Leverans blir då vid midsommar. Se mer under valpsidan. 

2018 🤪 Vad kommer detta året att innehålla då....Jo det ska ni få höra. Milo har haft en tik här på besök och parat, nu hoppas vi att det blir valpar i Mars. Själv planerar jag att para två utav mina tikar till våren, Miss Ladys Xena samt Bernmarkens Rosanna "Sanna". MIlo kommer även där att få äran att vara den tilltänkta fadern. Så som tanken är så sitter jag förhoppningsvis i valplådan till sommaren och så blir det givetvis några utställningar under året. Vi börjar i Malmö på internationell utställning med Milo, söndag 1/4 ser ni oss där. Är du intresserad av valp från oss, håll koll på fliken valpsidan här på hemsidan. Där uppdaterar jag när jag parat och har valpar.  So long, Vi ses och hörs under 2018!

19/12-2017 Året går mot sitt slut och jag vill passa på att önska alla våra valpköpare och alla andra sennen vänner en riktigt God-jul och ett Gott nytt år! Nu har vovvarna och jag hämtat granen och kryper in för att fira jul och sedan se fram emot ett nytt 2018 med valpar, utställningar och annat roligt. Väl mött då!

4/11-2017 Miss Ladys Xena fick idag glädjande nog Exellent på Växjö internationella hundutställning!!!

12/6-2017 Varje lördag uppdaterars valpsidan med nya foton på valparna samt en liten text om vad som händer och hur de utvecklas. Så glöm inte att kika in på valpsidan och följa de små. Även facebook uppdateras på lördagar men där även några gånger under veckan efter som vi där har obegränsat med utrymme. Vi som har Berner Sennenhund från Miss Ladys kennel, heter vi där.

3/6-2017 Ny uppdatering finns på valpsidan av valparna nu två veckor. 

27/5-2017 Då var det dax för uppdatering nr 1 på valpsidan. Varje lördag kommer jag att uppdatera valpsidan med nya bilder och info om hur valparna utvecklas. Vill också påminna om att vi finns på Facebook i en sluten grupp som heter Vi som har Berner sennenhund från Miss Ladys kennel. Välkomna att gå med! Där kommer jag också att uppdatera var Lördag men har möjlighet att lägga in fler bilder och även oftare. 

22/5-2017 Uma har i natt valpat och det blev en mycket söt liten tikvalp. Nu har vi totalt 12 valpar räknat med Sannas 11 valpar. För mer info se valpsidan

20/5-2017 Sanna har idag fått 11 valpar, för mer info samt foton se valpsidan

20/4-2017 Idag har jag varit hos veterinären och till min stora glädje så väntar både Uma och Sanna valpar. För mer info se valpsidan. 

I kväll tänder vi även ett ljus för Miss Ladys Pandora, Kallas Lycka, som blev 13 år och fick somna in i tisdags relaterat till ålderskrämpor. Vi beklagar sorgen till hennes familj och är även mycket stolta över att ha fött upp en så frisk och fin hund som får bli så gammal. 

19/3-2017 Lyckad parning idag mellan "Sanna" Bernmarkens Rosanna och Fohlinans king of dreams.

15/3-2017 Nu löps det för fullt på Miss Ladys kennel och Dagens bästa!!!! Miss Ladys Uma och Fohlinans king of dreams, fick en lyckad parning. Nu hoppas vi på valpar!!! Om några dagar så är det Bernmarkens Rosanna´s tur att para sig.Håll tummarna för oss.

18/2-2017 Efter en allt för lång tid utan hanhund så har vi äntligen fått en ny familjemedlem som heter Ekoxens Mahaz Melzar vi kallar honom Milo. Milo är 11 veckor och är en helt underbar hund, totalt orädd, framåt, nyfiken och lekfull. Ni kan se honom stamtavla mm på hans egen flik här med hans namn.

29/11-2016 Tyvärr så är Uma skendräktig och det blev inga valpar så som vi planerat och hoppats på nu i v 47. Alltid tråkigt, men nu får vi ta nya krafter och planera inför ett nytt år. 

5/11-2016 Sanna har idag visats på Växjö internationella hundutställning, fick bedömningen Very good

25/9-2016  Miss Ladys Uma har parats med Ekoxens En-Hakkore Erasmo SE52843/2012. För mer info se valpsidan.

12/9-2016 Idag har Miss Ladys Rose "Wilma" Lämat oss i stor sorg och saknad. Wilma blev nästan nio år, saknade är enorm. Vila i frid älskade hund.

14/8-2016 GRATTIS MISS LADYS TYMM TILL EXCELLENT MED CK I RONNEBY!!!

2/5-2016 Stort grattis till Miss Ladys Tymm som i helgen blev BIS hund!!!!!

24/4 Uma har idag fått två valpar, en hane och en tik. Vi välkomnar Miss Ladys x-kull till världen. Valparna kan ni följa på hemsidan under de kommande åtta veckorna under fliken valpsidan

4/4-16 Miss Ladys Uma väntar valpar🤪!!!!!! Hon har parats med Bernmarkens Qubik och idag har vi varit på ultraljudsundersökning och hon är bekräftat dräktig, ca antal valpar beräknade är 6 st. Se vidare info under fliken valpsidan.

14/3-2016 Nu finns det en sluten grupp på Facebook för alla er som har Berner Sennenhund från oss där ni kan lägga in bilder eller skriva några rader om er hund. Gruppen heter Vi som har Berner sennenhund från Miss Ladys kennel. Välkomna att gå med och gilla oss på Facebook. 

4/3-2016 Dax för lite uppdatering av vad som händer på Miss Ladys kennel...Bernmarkens Rosanna "Sanna" är nu 1 år och har genomgått sin röntgen av höfter och armbågar och till vår stora glädje så är hon fri, HD A samt ED u.a.

Miss Ladys Uma har parats med Bernmarkens Qubik och nu hoppas vi på valpar som om turen är med oss ska födas v 17.

9/1-2016 God fortsättning på det nya året. Hundarna och vi njuter av snön och passar på att köra lite drag, så härligt att se dessa arbetshundar i sitt rätta element.

7/12-2015 Ännu ett år lider mot sitt slut. Jag vill passa på att tacka alla valp/hundköpare för era fina foton som ni så flitigt skickar till oss, jättekul verkligen, stort tack! Jag vill också passa på att önska er alla både valp/hundköpare och alla sennen vänner en riktigt god-jul & ett gott nytt år

30/10-15 Uma har idag genomgått en ultraljudsundersökning hos veterinären för att se om hon väntar valpar, men tyvärr så visade det sig att hon inte är med valpar. 

20/9 Vår lilla valp Sanna har idag varit varit på inofficiell utställning i Växjö och blev BIR valp med HP

11/6-15 Stort grattis till Miss Ladys Udo som idag varit på hundutställning i Tvååker och fått bedömningen Excellent. Udo ägs av Bernmarkens kennel 

16/6-15 Alltid lika roligt när jag får mail och foton från mina valpköpare. Idag så har jag fått ett lite extra roligt mail från familjen som har Miss Ladys Pekka som nu är 11 år och fortfarande är pigg och frisk. Riktigt kul att höra så gammal och pigg. Fotot sätter jag förstås in under valpköparnas foton.

13/6-15 Miss Ladys Snoopy har nu flyttat från oss till ny familj i Växjö. Vi önskar honom och hans nya familj allt väl.  

16/5-2015 Idag har vi varit på utställning i  Hässleholm. Miss Ladys Tyson fick Excellent och en fjärde plats i konkurrensklass. Miss Ladys Uma fick Very Good. 

3/4-15 Idag har vi varit hos Birgitta på Bernmarkens kennel och tittat på valpar efter Miss Ladys Tyson och Cleo. Underbart söta och nu längtar vi till att vi får hem vår lilla Rosanna😍 Vi har också fått träffa Miss Ladys Udo som hade blivit en riktigt stilig herre och dessutom betydligt större sedan vi sist sågs när han var valp hemma hos oss.  Bilder finns här brevid att se samt i mitt fotogalleri 

23/2-15 Nya foton finns att se på Miss Ladys Vicki, finns under valpköparnas foton. Vill också passa på att berätta att Miss Ladys Tyson har blivit pappa till fem valpar!!! Grattis!

21/1-15 Miss Ladys Tyson har parat en tik på Bernmarkens kennel som nu väntar valpar och givetvis så har jag bokat en tikvalp. Ser verkligen fram emot lite valp mys igen.

13/1-2015 Jag vill börja med att önska god fortsättning på det nya året och hoppas att ni alla har haft en riktigt fin jul och nyårshelg med många lata dagar på soffan. Nytt år, nya krafter. Själva kommer vi att mjukstara året med lite hundträning på Alvesta hundklubb och så ska vi på utställningsträning i Älmhult. Hoppas att ni föjer oss även i år, jätte roligt med all mail respons.

22/12-14 Miss Ladys kennel tackar för det gångna året och önskar en riktigt God-Jul och ett Gott Nytt År till alla valpköpare och sennenvänner. ❤

28/11-14 Nu får ni skynda er till affären och köpa tidningen Härliga Hund nr 12.  Dom har en rasspecial om Berner sennen och jag har blivit intervjuad och är stolt med på bild med några av mina vovvar. 😆

2/11-14 Miss Ladys V-kull är 6 månader,  och vi har fått nya foton från Miss Ladys Vicki, finns att se under fliken valpköparnas foton. 

20/10-14 Har just blivit intervjuad av tidningen Härliga Hund som gör en rasspecial om Berner sennen. Tidningen kommer ut i affären om ca en månad med intervju och bild från Miss Ladys kennel, det får ni inte missa. 🙂

10/10-14 Miss Ladys Snoopy har varit på kärlekssemester i Tingsryd och träffat Marie-Louise Runegårds mycket söta och trevliga tik Bodil. Nu hoppas vi på många fina valpar. 

23/9-14 Har fått glädjande besked att Miss Ladys Udo har varit på röntgen och även han har Ed ua och Hd grad A !!!!!

Vi har också fått nya foton från Miss Vivaldi, finns att se på valpköparnas foton🙂

4/9-2014 JIPPIIIIIII, Har fått röntgen resultatet på min söta lilla Uma🙂

Veterinär / Klinik

Resultat

2014-09-01

Älmhults Veterinärklinik

ED ua (0)

2014-09-01

Älmhults Veterinärklinik

HD grad A

25/7-2014 Underbara sommar 28,5 grader här idag, jag njuter men inte hundarna. De ligger mest i skuggan och tycker det är svettigt. Viktigt att tänka på att alla hundar har riklig tillgång till friskt vatten så här års. Vi har idag fått mail från Miss Ladys Vicki "Nala" och hennes familj. Dom har det bra och har nu börjat träna in lite lättare valplydnad som går fint. Hon växer och ser fantastiskt fin ut. Bilder på "Nala" 12 veckor finns att se under valpköparnas foton.

14/7-2014 Miss Ladys Vera med familj har skickat bilder som finns att se på valpköparnas foton. 

3/7-2014 Miss Ladys Valentines familj har skrivit till oss och allt går bra. Det finns foton på honom och hans kompis att se under valpköparnas foton. De berättar också att han kommer att kallas Chewy.

30/6-2014 Alla bebisar har åkt hem till sina mattar och hussar och lugnet har sänkt sig över huset här. Idag har vi fått foto på Miss Ladys Vicki som kommer att kallas för Nala. De berättar att hemresan gått fint och att hon sov lungt, hon börjar finna sig till rätta i det nya hemmet. Vi har även pratat med Miss Ladys Vivaldis ägare och de säger också att allt gått fint. Vivaldi kommer att kallas för Bernhard.  Foto först ut från denna kulllen finns att se på Miss Ladys Vicki, och på Miss  Ladys Vivaldi med sin kompis. Bilderna finns att se under valpköparnas foton. 

26/6-14 Veterinären var här i tisdags alla valpar är friska och pigga. De är nu vaccinerade, besiktigade, ID-märkta och avmaskade. Alla valpar har nu fått egna hem och imorgon är de 8 veckor och de första åker hem till sina nya familjer och vid helgens slut har alla valpar lämnat oss. Sista uppdateringen av kullen på hemsidan är gjord, både med gläde, för att vi har fått så fina familjer till våra små och med ett litet uns av vemod, för oj vad tomt och tyst det kommer att bli här efter helgen.

21/6-14 Nya foton finns att se på valpsidan på valparna sju veckor. 

14/6-14 Nya foton på valparna 6 veckor finns att se på valpsidan. 

7/6-14 Nya foton finns att se på valpsidan. 

1/6-14 Underbar tid att ha valpar på, de små är ute och njuter av sommaren i fulladrag nu med allt det innebär av intryck för en liten hund. Nu är alla valpar tingade och de har fått sina givan namn, alla på V såklart i vår v-kull. Se valpsidan för mer info. 

30/5-14 Valparna är nu fyra veckor, och sockersöta. Kika in på valpsidan och se bilderna

23/5-14 Valparna är nu 3 veckor och har lärt sig mycket den sista veckan.  Kika in på valpsidan och se bilderna. 

16/5-2014 Valparna är nu 2 veckor och hur söta som helst. Idag har jag och Caitlyn gjort ett tappert försök att ta individuella bilder på valparna, lättare sagt än gjort vill jag lova. Men tillslut så. .Kolla in på valpsidan och njut. 

9/5-2014 Idag är V-kullen en vecka gamla och födelsevikten har fördubblats. Kolla in valpsidan och se foton. 

7/5-14 Oj vad de växer de små.  Var bara tvungen att ta en bild och visa er. Se valpsidan. Nästa uppdatering blir på fredag. 

2/5-14 Idag har Wilma fött fyra valpar,  två hanar och två tikar.  Både mor och barn mår mycket väl, och just nu har den underbara och så obeskrivliga känslan av totalt lugn sänkt sig över valplådan, Wilma sover djupt och valparna diar och gnyr lite nöjt. Själv ligger jag här och ser på dem alla med ett saligt leende på läpparna. 🙂 Vi välkomnar Miss Ladys V-kull, följ gärna valparnas utveckling på vår hemsida under fliken valpsidan. Uppdatering görs en gång i veckan. 

1/5-2014 Inget är som väntans tider, valplådan står klar och Wilma sin vana trogen drar över tiden för beräknat nedkomst datum, ja för eller senare så kommer de väl ut men Oj vad det är segt att vänta.

Hade ett mycket trevligt mail idag från Miss Ladys Pekka och hans familj, Pekka är nu 10 år pigg och glad, orädd hund och högt älskad av sin familj. Dom här mailen gör verkligen att man vill fortsätta som uppfödare. Har lagt ut en bild på Pekka under valpköparnas foton.

12/4-2014 Dax att uppdatera er lite i vad som händer här på kenneln. Rose "Wilma" väntar valpar, rund och go börjar hon att bli också, idag är hon på dräktighetsdag 47 och vi väntar att valparna föds runt valborg. Blir det på valborgsmässoafton så måste ju en valp heta Valborg eftersom vi nu ska nämna alla i kullen på bokstaven V denna gången😀. Miss Ladys Roxie har fått ny familj och flyttat till Kalmar till den familj som haft Miss Ladys Olivia som gick bort i februari och lämnade ett tomrum efter sig. Allt funkar fint och hon är redan drottning i deras soffa.

28/2 -2014 Miss Ladys Pinocchio  har nått hund-himeln, han blev nästn 10 år, vi tänker på och känner med hans familj. R.I.P

25/2-2014 Miss Ladys Rose "Wilma" är parad med Fabulous Flow v/d Wustynnei. "Fabbe" samma hane som vi använde till Miss Ladys U-kull 2013 som vi var mycket nöjda med. Nu hoppas vi på valpar till sommaren 2014. För mer info se valpsidan.

12/2-2014 Vi tänder två ljus och våra tankar går till Miss Ladys Oboy och Miss Ladys Olivia och deras familjer som har med en veckas mellanrum mist sina hundar till följd av ålderskrämpor. Oboy har bott med sin familj och haft ett långt och lyckligt liv i Fagersta. Olivia var en hund som först bott hos oss och sedan via fodervärdsavtal fick sin familj i Kalmar där hon levt livets sköna dagar. O-kullen var födda år 2002 så Oboy och Olivia var på väg in på sitt 12:te levnadsår, det är inte alla Bernerhundar och ägare förunnat att få vara tillsammans så länge.

 R.I.P

30/1-14 God fortsättning på det nya året. Uppdaterar sidan med lite nya bilder. Nya bilder finns även att se på Miss ladys Tyson samt på Miss ladys Scooby-Do, under valpköparnas foton. 

6/12-13 Vintern är här och hundarna älskar snön. Nya foto uppdateringar har gjorts på Miss Ladys Uma, Miss Ladys Snoopy samt under Mitt fotogalleri där jag lagt in lite nytagna vinter foton på hundarna. Välkomna att kika in.

2/12-13  Nya foton finns att se på Miss Ladys Ubbe samt på Miss Ladys Udo 13 veckor gamla, samt på Miss Ladys Tyson som firat sin 2 årsdag, finns att se på valpaköparnas foton

26/10-13 OBS VIKTIGT !!!!! NY E-POST        missladyskennel@hotmail.se

Tyvärr har jag blivit hackad på min e-mail och nu kommer jag inte längre in vilket stället till stora problem för mig eftersom jag har haft den i 15 år så har jag alla mina kontakter där samt alla e-postadresser till alla er som köpt hund av mig och alla vänner. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt av er som jag har kontakt med ser detta och kan ha vänligheten att sända mig ett mail till min nya mail adress så att jag åter igen kan få era e-post adresser och kontakter. Om ni får något mail från min gamla e-post carolinefloraa hotmail.com så radera det, det är inte från mig.

11/10-13 Sista uppdateringen av valparna ligger nu ute. Imorgon ska de åka till sina nya hem. Utvecklingen är enorm och jag önskar att jag kunde förmedla vad som pågår här mer, det är som att ha en egen teater. Medan jag nu har uppdaterat bilderna har valparna hunnit med att äta på mitt skrivbord, stol och på bokhyllan i kontoret där jag sitter. De har även kissat i vardagsrummet, bajsat i köket och rensat skohyllan på skor. Kära valpköpare, ni är så välkomna imorgon. 😀

4/10-13 Veckans uppdatering av U-kullen 7 veckor finns att se under fliken valpar/omplac /pups.

28/9-2013 Veckans uppdatering av U-kullen 6 veckor med nya roliga upptåg  finns att se under fliken valpar/omplac /pups.

21/9-2013 Veckans uppdatering av U-kullen 5 veckor finns att se under fliken valpar/omplac /pups.

13/9-2013 Valparna är nu 4 veckor och har genomgått förvandlingen från mysig valp till piraya, tänderna har kommit. Veckans uppdatering av U-kullen finns att se under fliken valpar/omplac /pups.

6/9-13 U-kulls trion växer, se de nya bilderna på valparna 3 veckor, under fliken valpar/omplac /pups.

30/8-13 Nya bilder finns att se på U-kullen 2 veckor gamla, under fliken valpar/omplac /pups.

23/8-13 Nya bilder finns att se på U-kullen 1 vecka gamla, under fliken valpar/omplac /pups.

22/8-13 Idag har vårt lilla fluff Tiara fått somna in till följd av en längre tids smärta i sina armbågar. Nu får hon springa på de gröna ängarna utan att ha ont. Vi saknar dig du lilla ängel.

17/8-2013 Alla goda ting är tre... Låt mig pressentera Miss Ladys Uma, Udo och Ubbe. Igår den 16/8 så sa det äntligen plopp och till världen kom tre underbara vaplar, alla mår bra både Wilma och hennes valpar. Nu kommer ni att kunna följa kullen under fliken valpar/omplac /pups.

15/8-2013 Nu ska alla veta att verligen inget är som väntans tider. Nu har Wilma gått över beräknad valpningsdag med tre dagar och alla undrar givetvis när valparna kommer, och det gör jag med...Så idag har vi varit hos veterinären.. Valparna mår prima och hon är inte helt öppen än så hem igen och ner i valplådan och fortsätt vänta....som sagt inget är som väntans tider. Håll ett öga här så skriver jag när valparna kommit.

3/8-13 Sommaren har varit fantastisk, särskilt om man gillar att bada. Miss Ladys Tymm "Seppo" hans matte och husse har skickat bild på sin beachboy. Se under valpköparnas foton.

21/7-2013 Miss Ladys Rose "Wilma" väntar valpar.🤪. Hon är parad med Fabulous Flow v/d Wustynnei en Holländsk hane som ägs av Ekoxens kennel. Valparna beräknas födas i slutet av v 32. För mer info titta in under fliken Valpar/omplac /(Pups).

27/5-13 Allt blir inte som man tänkt sig, Roxie har fått livmoderinflamation och har nu blivit opererad. Så tyvär blir det inga fler valpar efter henne. Hon mår väl efter operationen och får nu bli förtidspensionär och leva livets sköna dagar hos oss.

29/4 Miss Ladys Tyson (Ludde) har premiärbadat, husse har skickat bildbeviset, se valpköparnas foton.

28/4-13 Grattis till P-kullen som idag 28/4 blir 9 år och ett stort tack till Natalie en av våra underbara valpköpare för ditt fina mail och inlägg i min gästbok.

16/4-13 Snoopy har tjejbesök av Ekoxens Why Oh My ”Wipa” Parningen har gått jättebra, med häng och allt som man önskar. Nu får vi hoppas det blir valpar. Marianne Söderquist från Ekoxens kennel har tagit fantastiskt fina kort på Snoopy, gå in och se bilderna på Snoopys flik. Själv håller jag på med att ge hemsidan ett ansiktslyft så kolla gärna runt lite när du nu besöker oss på webben.

Hej Caroline,
Jag har skrivit i din gästbok idag och gratulerat P-kullen på 9 års dagen och ville bara sända över bilden till dig som jag bifogade, så att du kan få den i lite större format med.
Jag hoppas verkligen att ägarna till Lyckas kullsyskon också har fått äran att fira deras hundars födelsedag idag med sådan stolthet som jag har kunnat göra. Det är nog trots allt få förunnat att kunna fira sin berner för nionde året i rad och fortfarande inte märka några som helst ålderdomstecken eller krämpor. Vi hoppas att Lycka kommer få behålla sin goda hälsa och ungdomlighet in i det sista och att vi kommer att få fira många fler födelsedagar ihop!
Lycka (Miss Ladys Pandora) är verkligen en helt underbar hund och individ. Tack för att du föder upp berner sennens att vara stolt över!
Många kramar,
Natalie - ägare till Miss Ladys Pandora

14/4-13 Snoopy har tjejbesök av Ekoxens Why Oh My ”Wipa” Nu får vi hoppas det blir valpar. Marianne Söderquist från Ekoxens kennel har tagit fantastiskt fina kort på Snoopy gå in och se bilderna på Snoopys flik.

10/4-13 Gå in och kolla på valpköparnas foton, Nya foton finns att se på Miss Ladys Tutanchamon, 60 kg hund.

23/3-2013 Grattis Miss Ladys Tyson till det fina utställningsresultatet!!!!! Han har idag varit på sin första utställning, Malmö internationella hundutställning. Bedömning i juniorklass: Excellent samt placerat sig 3:a i konkurrensklass. Kritiken lyder: Substansfull hane på den större skalan, kraftigt maskulint huvud, passande ögonfärg, korrekt bett, härlig toppline. Kraftfull benstomme. Kunde varit mer förbröst. Välkroppad, bra färg och teckning, rör sig trevligt när han vill.

*Vid intresse för att använda Miss Ladys Tyson i avel så går det bra att kontakta oss på Miss Ladys kennel så förmedlar vi kontakt med ägaren.

22/3-2013 Miss Ladys Tyson (Hd A, Ed Ua) kommer att visas på Malmös internationella hundutställning imorgon lördag.
Han finns att se på den lilla bilden här brevid samt flerbilder i valpköparnas foton. Tyson är en stor robust hane som är positiv och trevlig, bosatt i Malmö, han är 1år och 4månader gamal.
Vi önskar honom och husse Benny all lycka imorgon!

24/1-2013 Tiden går och nytt år har vi fått, God-fortsättning mina vänner. Lite planer har vi, både Miss Ladys Roxie och Rose ska paras. Miss Ladys Snoopy väntar dambesök. Mer info bjuder jag på när allt är klart. Det finns nya bilder att se under valpköparnas foton som Miss Ladys Tysons husse har skickat på en busig hund.

8/12-12 Röntgenresultat T-kullen

Miss Ladys Tutanchamon HD grad A, ED grad 1
Miss Ladys Tabasco HD grad A, ED grad UA
Miss Ladys Thello HD grad B, ED grad UA
Miss Ladys Thelma HD grad A, ED grad UA
Miss Ladys Tyson HD grad A, ED grad UA
Miss Ladys Tiara HD grad A, ED grad 3
Miss Ladys Tymm HD grad A, ED grad UA


5/12-12 Berner sennen gör sig så vackert på vintern. Har varit ute och fotat lite idag. Ny bild finns att se på Tiara samt fler bilder på alla hundarna under mitt foto galleri.

30/11-12 Miss Ladys T-kull var på Karlskrona djurklinik och röntgade höfter och armbågar, nu väntar vi på resultatet med spänning. Foton som är tagna på kullen ligger under mitt foto galleri.

24/11-12 Underbart!!!!!!! Idag är det T-kullsvalparnas 1 års dag och vilken oslagbar födelsedag Miss Ladys Tymm har haft. Fick mail från hans matte och husse idag.
-Hej "första Matte". Jag har fått leksak, leverpastej macka o korvtårta idag. Matte har hissat flaggan o grannens barn har sjungit för mig. Jättebra dag:) Vi ses på fredag. Hälsningar Seppo 1 år
Se lilla bilden från hans kalas här vid sidan och fler bilder finns att se på valpköparnas foton. Korvtårtan står på bordet med ljus i bakom flaggan.
GRATTIS ALLA T-KULLS VALPAR!!!!!!!!!!!!!!!!

24/11-12 Nytt foto finns att se på Miss Ladys Tabasco från hans 1 årsdag. Se valpköparnas foton.

22/11-12 Alltid underbart när hundarna blir gamla. En som är både gammal och har valpsinnet kvar är Miss Ladys Olivia som den 19/11 blev 10 år . Foto finns att se under valpköparnas foton där Olivia ligger som en drottning i lillmattes säng. Inte kan man tro att hon är 10 år när man tittar på fotot.

3/11-12 Nöjda och glada så är vi nu hemkomna från Växjö hundutställning. Miss Ladys Tiara fick kvalitetspris Very Good och placerade sig 4:a i konkuransen. Miss Ladys Tabasco som också visade upp sig fick också kvalitetspriset Very Good. Se bilder från utställningen i mitt fotogalleri samt under Tiaras flik.

2/11-12 Nu har jag bokat datum för röntgen av T-kullen på Karlskrona djurklinik. Ni som har en T-kullsvalp, hör av er snarast till mig så jag vet hur många hundar det blir från kullen som kommer.

Den 3/11 syns Miss Ladys kennel på hundutställningen i Växjö, väl mött!

24/10-12 GRATTIS MISS LADYS THELLO!!!!!!!!!!!
Han fick BIR på Ronneby hundutställning.

24/10-12 Nytt foto finns att se på Miss Ladys Tabasco 49,1 Kg

10/10-12 Miss Ladys Tyson har badat i gegga och husse har varit snabb med kameran och plåtat en smutsig hund. Se valpköparnas foton.

24/9-12 Miss Ladys Tabasco är nu 46 kg och 65 cm hög och ser jätte snygg ut på fotot som finns att se under valpköparnas foton. Miss LadysTabasco, Miss Ladys Tyson samt Miss Ladys Tiara kommer att visas på hundutställningen i Växjö den 3 november.

16/9-12 Idag har vi haft besök av Miss Ladys Tyson som kallas för Ludde, en mycket trevlig, positiv och social hund. Han väger 50 kg och är en mycket snygg ung herre. Se bild här brevid.

15/8-12 Det går jättebra för båda hundarna som är omplacerade i sina nya familjer. Det glädjer oss verkligen!
Nya foton finns att se på både Miss Ladys Tymm med sin matte på standen och på Miss Ladys Rosita som vilar ut i gräset efter en runda. Finns under valpköparnas egna foton.

2/8-12 Miss Ladys Tymm har idag kommit till sitt nya hem och hans matte och husse har skickat en bild på honom. Finns att ses under valpköparnas egna foton. Tack för att ni har öppnat ert hem till denna gosse!

1/8-12Vi tackar för allt visat intresse och tack till alla som har ringt angående våra omplaceringshundar Miss Ladys Tymm och Miss Ladys Rosita. Båda har nu hittat nya hem. Vi önskar de nya ägarna all lycka och välgång med er nya familjemedlem!

31/7-12Fick ett samtal igår från Göteborgs djurskyddsförening. Matte till en av mina T-kulls valpar (Miss Ladys Tymm) har hastigt avlidit i fredags och hunden som nu är 8 månader har körts av mattes mamma till djurskyddsföreningen. Han mår väl, men saknar nu ett hem. Djurskyddsföreningen erbjuder han boende till han får en familj som kan ta hand om honom.

Kontakta mig om du har ett kärleksfullt hem att erbjuda till denna ungaherre!

31/7-12 Miss Ladys Rosita kom tillbaka till oss för ett år sedan efter att hennes matte och husse skillt sig. Hon har nu fått en egen familj och vi önskar nu henne och hennes nya familj all lycka och väl.

30/7-12 Nya foton finns att se på Miss Ladys Tyson 8 månader, under fliken valpköparnas foton.

27/7-12 I dag har vi haft sommarbadet, alla är nybadade och luktar gott, man kan ju undra hur länge det kommer att vara, till näsat runda i skogen kanske? Nya foton blev det också på Snoopy och på Tiara. Gå in och titta på deras flikar.

26/7-12 Nytt foto finns att se under fliken valpköparnas foton på Miss Ladys Tabasco 8 månader och han väger nu 37,5 kg.

13/6-12 Idag har vi haft besök av Miss Ladys Thelma, kallas Tova, som var hos oss för lite lydnadsträning och så passade hon på att ha lite bus med systern Tiara också. Se lilla bilden till höger, fler bilder finns att se under fliken Galleri.

22/5-12 Det var vårfest på Hjortsberga skola och vi bjöd på lite sennendrag. Barnen tyckte det var jätte mysigt att åka i skrindan efter hundarna Miss Ladys Rose "Wilma" och Roxie som glatt körde barnen och njöt av både grillkorv och en massa klapp och gos.

14/5-12 Tyvärr går det inte alltid som man vill och önskar. Rosita valpade den 13/5 men fick förlossningskomplikationer, första valpen fastnade och dog det visade sig att hon hade endast två valpar men tyvärr, båda var döda. Vi är jätte ledsna, och vi beklagar till alla er som satt upp er på väntelistan för denna kullen och väntade på valp. Ni är givetvis välkomna att höra av er igen för framtida kullar.

14/5-12 Nytt foto finns att se på badpojken Miss Ladys Tyson, se valpköparnas foton.

29/4-12 GRATTIS!!!!!Miss Ladys Tutanchamon, till det fina utställningsresultatet i Vara, BIR-valp med HP. (BIR=Bäst i rasen & HP= Hederspris). Vi är värkligen stolta och önskar fortsatt lycka till. Bilder finns att se på valpköparnas foton.

28/4-12 Vi har fått en hälsning från Miss Ladys Tabasco, 5 månader gamal som nu väger 24 kg. Foto finns att se på sidan, valpköparnas foton.

27/4-12 Miss Ladys Rosita väntar valpar med Eklövens Go for it Goran. För mer info samt för att se foton på de blivande föräldrarna, se valpsidan.

29/3-12 Nytt foto finns att se under valpköparnas foton på Miss Ladys Tabasco, 4 månader. Vi tackar för fotot!

21/3-12 Nya foton finns att se på Miss Ladys Rosita och på Miss Ladys Tiara. Finns på respektive hunds egen sida.

17/3-12 Snoopy har varit på Malmö internationella hundutställning idag. Han visades i unghundsklass.
Kvalitetspris: Good.
Dommare: Charlotte Höier (Danmark)

11/3-12 Idag har vi parat Miss Ladys Rosita!!!!!! För mer info se valpsidan.

29/2-12 Nytt foto finns att se på Miss Ladys Tabasco, 3 månader.
Ses under valpköparna foton.

14/2-12 Nya foton att se finns på valpköparnas foton. Vi har fått foton från både Miss Ladys Tyson som kallas Ludde. Jätte tack till Luddes husse för fotona.

12/2-12 Nya foton att se finns på valpköparnas foton. Vi har fått foton från både Miss Ladys Tutanchamon som kallas Atlas och hans familj samt från Miss Ladys Tabasco som kallas Tasso och hans familj. Vi tackar så jätte mycket för fotona!

21/1-12 Nu har alla valparna hittat familjer. Vi önskar alla familjer lycka till med era nya familjemedlemmar, hör av er och skicka foton så lägger vi ut dem på hemsidan.

11/1-12 Idag har jag varit ute med kameran igen. Valparna är 7 veckor imorgon och nya foton finns ute att se på valpsidan. Bilden brevid är Roxie som har mys i soffan med husse och katten Marley.

5/1-12 Nya foton finns att se på valparna 6 veckor, på valpsidan.

31/12-11 GOTT NYTT ÅR! Nya foton finns att se på valpsidan, valparna 5 veckor.

27/12-11 Idag har valparna fått egna halsband för att lättare skilja dem åt och se vem som är vem. Oj vad de tyckte att halsbanden kliade. Efter vaje valp på de individuella fotona står nu en färg.

25/12-11 Nya valpfoton finns att se på valpsidan.

23/12-11 Vi vill passa på att er önska alla en riktigt GOD-JUL och ett GOTT NYTT ÅR. Nya foton på valparna 4 veckor gamla finns att se på valpsidan. Samt individuella foton.

14/12-11 Nu har valparna börjat äta. Fast de har lite taskigt bordsskick än mycket kan man göra med sin mat...man kan äta den, sova i den och gå i den, kanske har valpar uppsugningsförmåga i tassarna... vem vet. Nya foton finns att se på valparna 3 veckor gamla på valpsidan.


13/12-11 Vi tackar matte och husse till Miss Ladys Steffi för de fina fotona vi fått. Steffi finns att se under fliken valpköparnas foton.

9/12-11 Miss Ladys Rosita har blivit parad med Eklövens go for it Goran. Nu hoppas vi på fler valpar.

8/12-11 Valparna växer och har nu blivit 2 veckor de har nu öppnat ögonen. De försöker gå och sitta på sina vakna stunder, men sover till 99% av dagen fortfarande. Kolla in de nya bilderna på valpsidan.

2/12-11 R:I:P Idag har Olga lämnat oss i stor sorg och saknad. Olga blev 10 år. Hon har under en tid haft svårt att andas och hostat och inte kunnat syresätta sig tillräkligt. Veterinären tror att hon fått lungcancer. Nu orkade hon inte längre gå ut och hon hade det mycket svårt med andningen. Så idag fick hon somna in vid min sida. Lilla gumman jag hjälpte dig komma till världen och jag var med dig när du lämnade oss. Vila i frid vännen min, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

2/12-11 Nya foton att se på valparna, se valpsidan

24/11-11 Roxie har valpat! Se valpsidan för mer info.

4/11-11 Intrenationell utställning växjö. Vi visade Miss Ladys Snoopy samt Miss Ladys Rosita. Rosita fick bedömningen Excellent och Snoopy fick bedömningen Good. För att se Respektive kritik se hundarnas egna flikar.

31/10-11 Roxie väntar valpar och börjar visa lite mage. Valparna beräknas att födas v 48. För mer info se valpsidan.

30/10-11 Se nya foton på Miss Ladys Snoopy 15 månader gamal, finns på hans sida.

Den 4/11-11 Kommer vi att ställa ut Miss Ladys Snoopy samt Miss Ladys Rosita i Växjö.

28/9-11 Nu har både Roxie och Rose (Wilma) löpt och blivit parade. Wilmas parning gick tyvärr inte bra, så där blir inga valpar. Men Roxies parning gick jätte bra och där hoppas vi på valpar. Pappan heter Eklövens Keep Going. Se bilder och mer info under fliken valpsidan. Än vet vi inte med säkerhet om hon är med valpar men vi håller alla tummar och återkommer med info om detta.

4/9-11 Snoopy och Rosita har idag varit på hundutställning. För att se resultat och läsa kritik, gå in på respektive hunds flik.
Snoopy tävlade i juniorklass och fick 1:a HP, BIR + BIG 3
Rosita tävlade i öppenklass och fick 1:a.

19/8-11 Röntgen Resultat S-kullen
Miss Ladys Scooby-Do HD grad B , ED-ua (0)
Miss Ladys Snoopy HD grad B , ED-ua (0)
Miss Ladys Steffi HD grad B , ED-ua (0)
Miss Ladys Super Star HD grad B , ED-ua (0)
Miss Ladys Sammie HD grad B , ED-ua (0)

Vi röntgade även en R-kulls hund
Miss Ladys Rosita HD grad B , ED-ua (0)

JIPPI!!!!!! Finns inga ord för hur glad jag är, alla hundarna är fria, det ska firas!!!!!12/8-11 Igår var vi på HD/ED röntgen i Karlskrona, Karlskrona djurklinik med Miss Ladys Snoopy, Super Star, Sammie och Rosita. Nu håller vi alla tummar!!!! I övrigt måste jag säga att det var en klinik att rekomendera. Jätteduktiga på det de gör och mycket trevligt bemötande av både ägare och djur.
Tack till Eva Carlman för all hjälp vid röntgen.

12/8-11 Miss Ladys kennel är sponsorer till Fox wood skate som samlar in pengar till en skola för barn med speciella behov i Warrington i England. Fox wood skate är en grupp som åker långdistans skating till förmån för Fox wood skolans barn.

23/7-11 Idag var det dax igen att avmaska kenneln och matte blev 772 kr fattigare, bedrövligt så dyrt det är. Rosita vårat nytillskott ska få sig ett bad också. Hon funkar jättebra hos oss och har verkligen smält in i flocken och med familjen. Hon är en riktigt trevlig hund. Vi har också fått nya foton från Miss Ladys Super Star som finns att se under valpköparnas foton. Roxie mår bättre efter sin sjuktid och såret har läkt fint.

18/7-11 Vi har köpt tillbaka Miss Ladys Rosita. Hon har nu varit hos oss i en vecka, allt funkar fint och hon verkar trivas bra. Hon ska åka med och röntgas HD+ED den 11/8.

9/7-11 Oj oj, skrivfelsnisse har varit i farten (JAG). Skrev ett litet inlägg den 3/7 om röntgen. Välsignade er valpköpare Miss Ladys Sammies matte och husse som upptäckte mitt fel. Givetvis är det inte R-kullen som ska röntgas. Det är ju S-kullen. RÖNTGEN FÖR S-KULLEN BLIR DEN 11 AUGUSTI, kl 13.00 Karlskrona djurklinik. Ni som vill följa med kontaktar mig så fort som möjligt så jag kan boka för fler hundar, nu är vi 3 hundar som röntgar där den dagen. Ni som inte följer med ansvarar enligt kontrakt för att er röngten blir gjord.

3/7-11 (fel skrivning rättad 9/7-11)Roxie har ätit sten och blivit opererad, fick sedan bukhinneinflamation som komplikation efter operationen. Men hon är en stark hund och har klarat det hela bra och är nu på återfrisknande. Men valpkullen som jag planerat till hösten på henne får vänta. Vill att hon ska få vila upp sig och läka riktigt. Valpkull kommer istället att tas på "Wilma" Miss Ladys Rose.
Övrigt på agendan är den kommande höftleds och armbågsröntgen av R-kullen (fel av mig! ska vara S-kullen)som blir 1 år om en månad. Tänkte att samla de hundar från R-kullen(fel av mig! ska vara S-kullen) som vill följa med och så röntgar vi alla på samma dag. Ni som är intresserade av detta kan maila/ringa mig så fort som möjligt så bokar jag ett datum och så åker vi gemensamt, jag står givetvis inne på röntgen.

25/5-11 Kolla in valpköparnas foton. Vi tackar matte Anette för fotona på Miss Ladys Pekka född 2004 och som nu är en glad 7-åring boendes i Sävedalen.

16/4-11 Nybadade hundar. Bästa att ta tillfället i akt och ta ett foto på alla på en gång. Efter mycket bus tittade alla äntligen åt samma håll och bilden får nu bli vår nya framsida till hemsida. Bilden ligger på Om oss.

29/3-11 Tyvärr blev det ingen lyckad parning när Roxie löpte och vi får vänta till nästa löp. Vi hoppas på bättre tur då.

24/3-11 Nya foton finns att se på Miss Ladys Snoopy, finns på hans egen sida.

18/3-11 Roxie har börjat löpa och ska paras till helgen v 12.

16/2-11 Hemsidans fotoalbum dvs både valpköparnas foton samt mitt eget fotoalbum "Galleri" har uppdaterats. Nu kan ni se bildspel och bildtext kommer upp till varje bild om ni håller markörn över bilden. Nya bilder på Miss Ladys Superstar, 6 månader. Finns att se under valpköparnas foton.

8/2-11 Nu har vi fått nya bilder på Miss Ladys Super Star. Eller ska vi säga super trött, härlig bild med henne sovandes på mattes tangentbord vid datorn. Kolla in de nya fotona på valpköparnas foton.

7/2-11 Miss Ladys Steffis matte och husse har skickat foton, se bilderna under valpköparnas foton. Dom säger att Steffi är en glad, aktiv och arbetsvillig hund. Matte tränar lydnad med Steffi och planerar att gå några kurser framöver. Hon planerar också att träna uppletande med henne.

3/2-11 Oj vad tiden går. Insåg att det var länge sedan jag skrev några rader. Idag har Miss Ladys Rose börjat löpa. Exakt på dagen 6 månader sedan hon hade sina valpar (s-kullen). Grattis alla halvårs-barn! Snoopy växer. Dagen till ära vägde han 30 kg. Han börjar förstå att han är pojk. Försöker lyfta på benet när han kissar, impar nog inte än på brudarna med allt vinglande och strilande. Men var sak har sin tid. Nu väntar vi bara på att Miss Ladys Roxie ska börja löpa så vi kan para och förhoppningsvis få lite valpar igen.

10/12-10 Kolla in valpköparnas foton nu har jag uppdaterat med nya foton från några av S-kulls valparna som vi fått bilder ifrån. Jätte kul att ni sänder foton, fortsätt gärna med det. Stort tack.

*25/11-10 Vintern är här och jag har idag äntligen uppdaterat hemsidan med lite nya höst och vinterbilder. Bilden här brevid är tagen i Oktober. Det är Roxie som drar, hon har nu blivit en riktigt duktig draghund och Caitlyn åker glatt med i skrindan. Se Snoopys sida han har helt nya bilder, Olga och Roxie har fått lite nytt och fotogalleriet. Sedan har även valköparnas foton uppdaterats med bilder från Miss Ladys Super Star, hennes familj har skickat bilder som ligger där.
Har du en Miss Ladys hund? Skicka ett foto till min e-mail adress så lägger vi ut din bild på valpköparnas fotogalleri.

*2/10 Idag åker sista valpen hem till sig Scooby-Do. Vägde båda pojkarna igår kväll.
Snoopy 9,5 kg
Scooby-Do 8 kg
*Husse får en ny bil och matte en hund He he. Vi har beslutat att Snoopy stannar hos oss. Yes!!!!
Nu har vi tre generationer av Miss Ladys hundar hemma.
Se Snoopys egen flik.

*21/9 Tiden kryper frammåt och om en vecka är det dax att flytta hemifrån för valparna. I morgon kommer vår veterinär och då är det dax för vaccination, besiktning och id-märkning. Valparna har nu blivit vägda och avmaskade.
Vikt 19/9
Flickorna:
Super Star 5 kg
Steffi 4,5 kg
Sammie 4,5 kg
Pojkarna:
Snoopy 5,5 kg
Scooby-Do 5 kg

*17/9 Valparna växer och blir större för var dag. Det är hur kul som helst att vara ute och upptäcka den stora världen. Inne har dom kul med tidningarna i valphagen som nu mera är mest smulor så fort valparna kommit in dit. Dom gör också prao i köket och övar sina färdigheter i att sitta nedanför spisen och se oemotståndligt söta ut. Efter det går dom lös på köksmöblemanget, skorna i hallen, oss i familjen och sedan jagar dom katterna en stund. Vilka små bushulliganer. Nya individuella foton tagna på valparna 6 och en halv veckor gamla, se valpsidan!

*5/9 Vi vill tacka alla vänner, nya och gamla valpköpare som skickat hälsningar till oss i gästboken. Jätte roligt att ni hör av er, det glädjer oss verkligen. TACK!

*30/8 Se de nya fotona på valparna 4v gamla, på valpsidan. Idag har vädret bjudit till och valparna har varit ute för första gången.

*18/8-10 Kolla in valpsidan. Nya bilder på valparna 15 dagar gamla. Ett gäng trötta valpar har fotograferats med individuella foton och namn idag.

S-kullen Vi pressenterar.......
Tikarna...
Miss Ladys Sammie
Miss Ladys Steffi
Miss Ladys Super Star
Hanarna....
Miss Ladys Snoopy
Miss Ladys Scooby-Do*8/7-10 Tyvärr har 6 syskon blivit 5, en hanvalp har avlidit. Vi vet inte riktigt vad som hänt, men han har brutit nacken. Kanske har han klättrat på tiken och trillat ner? Jag rastade tiken och tittade till valparna för natten kl 01 och då var allt bra när jag gick till sängs. Gick upp kl 6 söndag morgon och hittade han död.
Vila i frid du lilla, vi sörjer dig. R.I.P


*3/8-10 Inget är som väntans tider. Men idag äntligen kom valparna. 3 tikar och 3 hanar. Se bild under fliken valpsidan.

Fadern heter Ekoxens pice of cake, en lugn och mycket trevlig hund med fantastisk benstomme, vackert huvud och ett härligt temperament. För att se bilder på Ekoxens piece of cake samt valpar, se under fliken valpsidan på denna hemsida.


*7/1-2010 I dag har vi varit på My dog internationell hundutställning i Göteborg med Roxie och Rose. Vi har haft en mycket trevlig dag med positiva och glada hundar som verkade tycka att det var riktigt kul och det gick jättebra.
Roxie fick en 1:a och Rose 1:a med HP. Vi var jätteglada för båda tjejerna. Se respektivehunds flik för att läsa kritiken.

*28/12-2009 I dag har vi tagit lite nya bilder för att uppdatera hemsidan. Nya bilder finns att se på Miss Ladys Rose och hennes flik. Samt dessa busflickor i snön på denna sida och så några bilder i fotogalleriet.

*Vi säger grattis till Miss Ladys Ramses som nu varit på HD ED röntgen, kul att det gick så bra.

*R.I.P Jack 22/8-2009
Tyvärr har vi tråkiga nyheter att berätta. Vår underbara hanhund Bernmarkens Jack har lämnat oss i stor sorg och saknad. Jack fick Canser i lymfa och blod. Förloppet gick på några veckor. Jack blev trött och hade ont. Först trodde vi att det var Borelia, han fick behandling med det hjälpte inte. Vi gick tillbaka och nästa prov visade canser han insjuknade sedan så pass två dagar senare att han var tvungen att tas bort. Vi saknar vår gosse så enormt.

*R.I.P "Nadja"
Bernmarkens Baronessa som kallas Nadja blev 12 år.
Nadja är mamma till Miss Ladys N,O samt P-kull. Saknaden av dig du lilla prinsessa är stor, du är en hund som många minns och som få kommer att glömma.

*6/4-09 Vi vill säga grattis till Matte Kristina Ekwall och Miss Ladys Regina som glädjande nog visade sig vara Maj månads hund i Svenska kennel klubbens Almanacka småland/öland 2009. Jätte kul!!!! STORT GRATTIS!

HD/ED statistik över våra R-kulls valpar.

Roxie HD: A ED: ua
Rose HD: A ED: ua
Ragnar HD:B ED: ua
Ramses HD:B ED: ua
Rex HD A höger C vänster ED: ua
Rhiana HD:C ED: ua
Rosita HD grad B , ED-ua (0)
Regina HD: B ED:ua